[Logo]

CITRONIK - Forum for Citroën-interesserede
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Citroens uønskede biler  XML
Forum Index » Off topic
Author Message
Shans

Aktivt medlem
[Avatar]
Joined: 11/10/2005 23:55:56
Messages: 7355
Location: Ringsted
Online

For de af jer, der ikke få medlemsbladet " Citraction", er her den artikkel jeg havde med i sidste nr.

Forord.
Jeg er som sådan ikke ude efter Citroen generelt, men jeg får små knopper af dårlig service og på dete punkt, høre mange Citroen forhandlere desværre til den dårligeste kadegori. Mit mål med artiklen er, at råbe Citroen DK op.

***********************************************************

Citroëns uønskede biler.?I Danmark solgte Citroën i 2004 stort set det samme antal biler som i 2003. De foreløbige tal siger i alt 13.688 person- og varebiler, svarende til en markedsandel på 8,2%, heraf 9.877 personbiler (8,1% i markedsandel) og 3.811 varebiler (8,5% af markedet). På listen over de mest solgte mærker placerer Citroën sig som nummer fire, såvel i totalsalget for person- og varebiler, som i person- og i varebiler.?
(kilde Citroën Danmark, link http://www.citroen.dk/nyhedsinfo.asp?tid=10234&mid=1016)

For alle os der elsker det gamle franske bilmærke, er det jo glædeligt at se, at det ikke kun er os, men også andre der har fundet de værdier, som biler fra Citroën indeholder.

Et er dog gode salgstal, som ikke alene skyldes gode biler, dygtige marketingsfolk og sælgere rundt om hos forhandlerne i Danmark, men i lige så høj grad mærkets historie og renomme som værende en bilfabrik forud for sin tid, elsket, hadet og berygtet for, ikke altid at vælge de nemmeste løsninger i fremskridtes navn.

Jeg har kørt Citroën i gennem de sidste 9 år og har fra jeg var dreng, sværget til mærket. Pt. har husstanden en ZX 1,8 st.car, en CX 25 GTi og en 309 fra søstermærket Peugeot.

Som mange ejere af ældre Citroëner sikkert har oplevet, er der nærmest en lidt fjendsk holdning til én, hvis man står og mangler en reservedel til sin f.eks. CX, GS/ GSA eller ID/DS´er.

Jeg har prøvet mange af de Sjællandske forhandlere og servicen har mildest sagt været ringe og det er min seneste oplevelse hos en forhandler på Midt Sjælland, der ligger til grund for denne artikel.

Delen der skulle skaffes, var en ventildæksel pakning til CX´eren.
Ekspedienten ser nærmest forfærdet på mig over mit ønske. Han er i gang med noget skrive arbejde, som han jo desværre må lægge til side for at kunne ekspedere mig og udbryder ? Den kan jeg jo ikke finde på computerne?
?Så skal du ind på den anden maskine med filmene? siger hans kollega, hvor til manden sukker, ruller med øjnene og rejser sig. De har den som forventet ikke på lager, men kan skaffe den hjem fra Citroën Danmark.

Jeg bestiller to, da ventildæksel pakninger til en CX´er ikke er kendt for at leve længe, hvor til han spørge hvor når jeg skal bruge den. ?Gerne i morgen hvor jeg har en fridag? svare jeg. Det var han nu ikke sikker på kunne lade sig gøre, da de skulle bestille minimum fire ting, men han kunne da ringe hvis han ikke fik den hjem!!!

Hjem fik han den, men de havde kun én. ?Den kan du jo så starte med?, var hans kommentar, så rigtigt nok ?og når den anden kommer hjem, ringer jeg?
Det er nu ca. 2 mdr. siden og jeg har endnu ikke hørt noget fra ham.

Det skal dog siges til forhandlerens forsvar, at det er anden gang jeg har brugt ham og sidste gang da jeg skulle bruge en baklys kontakt, tale jeg med en dygtigt ung mand som udmærket viste hvad en Citroën CX var og skaffede den rigtige del hjem, til dagen efter.

Han viste hvad en Citroën CX var !??? Nu køre der jo ikke så mange CX´er rundt på de dansk landeveje mere, men desværre er der mange yngre reservedelsekspedienter der ikke kender bilen og ikke ved, at Citroën har lavet en bil der hed CX!?? Jeg har fået dele til BX´er og ZX´er i stede for til CX´eren, til trods for, at man spørger dem, ?Er du nu også med på hvad jeg taler om??

Et andet eks. var en anden forhandler på Vest Sjælland. Jeg ringe og bad ekspedienten om et komplet sæt kileremme ( generator, vandpumpe og hyd.pumpe) Han skulle også ned og kigge på filmen og ville så ringe tilbage.
Da der er gået 1½ dag rykker jeg ham for et svar !!!
Han kunne ikke finde varenummerene på remmene og ville kontakte Citroën Danmark for så at vende tilbage. I mellem tiden ringer jeg til en forhandler af uoriginale reservedel i samme by og på 30 sek. har han slået dem op og bekræfter, at dem har han hjemme.

Jeg sendte en klage til Citroën Danmark da jeg følte mig til grin og fik fra marketingsafdelingen, en sur sang fra de varme lande, med en slut besked om, at fremtidige klager skulle jeg ikke sende til dem, men til stedet ejer !!!

Jeg ved godt, at os der køre i de gamle Citroën´er, ikke er dem der kommer mest på autoriserede værksteder for at få bilen lavet. Men forhandlerne syntes at glemme, at vi som regel har en bil nr. to, som er??. rigtigt gættet ?en anden Citroën !
Denne Citroën skal måske en gang skiftes til en ny Citroën og hvis det er denne service man får, så kunne den næste bil blive næst bedst, en Peugeot eller en Renault.

Dette var kun to ud af mange eks. jeg har haft.
Målet med denne artikel er, at jeg gerne vil høre fra jer andre om de gode forhandlere, for dem bør vi støtte, da vi ellers er henvist til CX-Basis i Tyskland når vi skal bruge dele, men først og fremmest jeres dårlige oplevelser, da jeg ikke syntes Citroën kan være den dårlige service bekendt, samt at negligere deres historie og derfor skal have vores oplevelser om
?Citroëns uønskede biler? forlagt.

************************************************************

Lige en tilføjelse. Sidst jeg besøgte Citroen i Ringsted, var der ikke nogen i ekspeditionen for reservedele. Dvs. "mester" kom ind fra P pladsen, da han haved hjulpet en kunde med et pæreskift. Han går om bag disken, sætter sig ned med ryggen til mig. Jeg står bare der og venter på der skal komme nogen, der kan ekspedere mig. Da jeg har stået sådan i et par minutter, spørger jeg ham, om han har sendt alt hans personale til frokost Han spørger mig ikke på noget tidspunkt, om han kan hjælpe eller om jeg får hjælp Sådan en service pisser mig totalt af. Jeg lever selv af, at servicere kunder hver eneste dag. Hvis en af mine medarbejdere gjore sådan, ville vedkommende få sådan et verbalt spark i den der til indretede. Jeg vil

This message was edited 1 time. Last update was at 15/12/2005 01:08:08


Mvh. Søren Hansen


(medlem af HY-TeamDK & cx-club.dk)


Nu:
Dyane 6 79´, HY 78 standart 73', Twingo 1,2 16v 2002, Punto 1,2 16v 2001

Før:
Datsun 100A ( første bil),Opel Manta 1,9,Citroen BX 19 TRI,Citroen CX 22 TRS,Peugeot 309 1,4i Kick 91´
ZX 1,8i weekend 95'
XM Turbo CT 94
CX 2400 Pallas 79'
Dyane D6 68'
CX 25 GTI 85´

Jeg lider af Citrofilis........ hvad er din undskyldning?


[MSN]
Lars Lerager

Aktivt medlem
[Avatar]
Joined: 24/09/2005 01:55:08
Messages: 3152
Location: CPH/DK
Offline

Samtale mellem mig og reservedelsekspeditionen ude i Sydhavnen, da jeg var ude og købe et eller andet til Xantia'en:

Mig: Hvad øh, kan I ellers skaffe reservedele til CX
Ekspedient: Til BX
M: Nej CX
E: ZX? Øh nåååårh CX, den gamle der? Jo, lidt kan vi da stadig få, men det er noget vi er nødt til at tage hjem fra Frankrig. Er der noget specielt?
M: Næh, det er bare fordi min bror og jeg går og skruer lidt på en CX'er
E: Nå, det er godt I selv kan lave den - for du skal sgu ikke komme forbi værkstedet her med den. Den er jo totalt Gøg & Gokke den bil.

Rimeligt flink og behjælpsom, selvom de ikke selv gad at skrue på bilen Og sønnike fik en Xsara WRC model, som han straks smed væk, for at kunne koncentrere sig om at tygge i emballagen.

This message was edited 1 time. Last update was at 15/12/2005 01:32:04


"Refitting is a reversal of the relevant removal procedure..."
Ikke helt Citroën, men dog lidt fransk og sydeuropæisk:
'99 Fnat Multiplat, '08 Renault Grand Espace
Signaturer bør være på max. 4 linier á 80 tegn!
[WWW] [MSN]
larsf

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 02/12/2005 06:43:42
Messages: 3150
Location: vanløse
Offline

når nu over 100 citroen ejere i dette forum, ikke har kunne finde et autoriseret citroen værksted,de kan anbefale, beror det på en meget udbredt misforståelse.

Der findes tilsyneladende stadigt folk, der tror at citroen har værksteder for at servicere kunderne, give dem gode råd, og reparere deres biler.
Dette er ikke tilfældet.
Den eneste grund til at citroen har værksteder, er for at holde kunderne hen med snak, til garantien er udløbet.

Hvorledes sikre citroen sig så, at det er det der sker?
Her er standard proceduren:
1: Man lader kunden vente 15-30 minutter, gerne medens man sidder med ryggen til-det har vi vel alle prøvet.

2: Hvis kunden ikke har fattet den hentydning, henvender man sig til vedkommende i et tonefald, man- ude i samfundet- kun anvender over for meget svagt begavede mindreårige.
her er standardsvarene, man får fra citroen hvis man vil købe reservedele: Det har vi ikke/det skal først hjem fra frankrig.
Hvis kunden fastholder sin bestilling, så giv ham det forkerte... helst noget til en helt anden model.. så er man sikker på, han ikke kan anvende det.
Når han så kommer tilbage, for at bytte, starter man fra punkt 1.
Efter en gang-eller to, i den svikmølle- holder de fleste sig væk.

Anderledes er det hvis kunden møder op, og tror han skal have sin bil repareret.
Er bilen over 3-4 år gammel bliver den afvist i døren.

Først fortæller man kunden at der intet er i vejen med hans bil- uanset hvad problemet er. Her er tonefaldet også vigtigt, man skal sikre sig at kunden føler sig som en idiot.
Hvis kunden fastholder, at der er et problem, fortæller man ham at: sådan er det med den model- det må du lære at leve med.
Så er der enkelte, meget stædige, kunder, der forlanger at deres bil bliver lavet. Det problem har citroen en meget enkel løsning på- man sætter et stik til bilen- der får nogle andre lamper til at blinke, samtidigt er det vigtigt at lave et par nye fejl, og at man sikre sig at de gamle fejl kommer igen, inden for en uge.
Hvis kunden, oven på den omgang, bliver ved med at komme og forstyrre- gentager man bare proceduren- indtil han sidder og tuder ned i sin kaffe, og bare vil have fred.
Praktiske eksempler på at ovenstående er rigtigt, er der så mange af, at det vil kræve en roman i flere bind, for at være bare nogenlunde fyldesgørende.

dyane, og konen har haft en rød C1, der blev brændt af af nogen rødder, så nu er fruen igang med nr.2 røde C1, i øvrigt mener jeg at alle bør køre A-model, ved lov. jeg har også en gammel Berlingo Cityvan HDI 2.0 fra 2000 på papegøjeplader.
[Email]
showa48

Aktivt medlem

Joined: 11/11/2005 09:54:32
Messages: 204
Location: Århus
Offline

Det var da nogle vildt ubehagelige historier, I fortæller der....godt der trods alt er "uatoriserede" værksteder, der ved noget om Citroën.

Det er ikke nogen hemmelighed at der bl.a. på mange internet-hotlines sidder supportere, der behandler kunder decideret dårligt, men i hvert fald på TDC, hvor jeg arbejdede i min studietid, synes jeg ikke det var noget generelt.

'07 Peugeot 407 SW. Det bliver i PSA-familien.
Den eneste "misundelsesafgift", der er i Danmark, er den på bagsæder...
[MSN] [ICQ]
Martin Møller

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 17/10/2005 14:01:12
Messages: 290
Location: København Ø
Offline

Jeg har også lige et par eksempler. Det handler om en Citroen C4 fra februar i år og Henrik Lassens værksted på Nørrebro i Kbh. Det er en lidt lang smøre, men så får i også det hele med...

Da jeg havde været til første service gik der 500 km inden værkstedsnøglen lyste igen. Det blev fixet. Derefter gik der 2000 km så lyste den igen. Det blev fixet igen (med fixet menes nulstillet). Herefter kørte jeg 2-3000 km så lyste lampen igen. Denne gang blev bilen checket for indstillingerne, og det viste sig at den stod til fabriksindstillinger, noget der skulle have været ændret ved 1. service! Indstillingen blev ændret og værkstedsnøglen forsvandt. Nu har jeg så i alt kørt 17500 og nu lyser nøglen igen!!! Er de inkompetente eller??? Den skal først lyde igen når bilen har kørt 30000 km!! Men nu tager jeg til jylland i julen og så prøver jeg Citroens værksted i Struer som er blevet anbefalet andetsteds i dette forum.

En anden fin oplevelse jeg har haft med værkstedet i løbet af i år var at der kom en fejl på partikelfilteret. En ventil var defekt og derfor tog bilen forkerte mængder luft ind hvilket betød at det føltes som om man havde kængurubenzin i tanken. Dette skete i sommerferien, kort inden jeg skulle på besøg i det jyske hvor jeg skulle over og vise bilen for familie og venner. Dette blev ikke til noget, da reservedelen skulle bestilles hjem fra Frankrig. Dog var jeg selv på ferie en uge inden jeg skulle til jylland og i denne periode havde værkstedet bilen, da de 2 uger inden havde bestilt reservedelen, og derfor havde lovet mig at bilen var klar når jeg kom hjem fra ferie så jeg kunne køre til jylland. Da jeg kommer derned mandag formiddag efter ferie er intet sket! Jeg kunne ikke få en lånebil, og måtte derfor tage toget til jylland. Inden jeg tog afsted skrev jeg dog en klage til Citroen via deeres hjemmeside, og under min ferie i jylland blev jeg ringet op af værkstedschefen fra Nørrebro. Han beklagede at der ikke var sket noget, men nu havde de fået reservedelen, så jeg kunne komme ned med bilen når jeg kom hjem fra ferie, så ville de ordne det.
Da jeg kommet tilbage til kbh ligger der et brev fra hovedkontoret i sydhavnen, som beklager det der er sket, og forklarer at reservedelen allerede var kommet hjem 3 dage efter den var blevet bestilt (og altså 10 dage inden jeg tog til jylland) men på grund af interne kommunikationsproblemer var der ikke sket noget med bilen mens den havde været på værkstedet!!! Fjolser.

Håber i andre har bedre oplevelser med "jeres" værksteder... Glæder mig til at komme til det jyske og teste deres evner på værkstedet derovre... Har efterhånden ikke mere tålmodighed med værkstedet på Nørrebro...

Bil: C4 2.0 Hdi Exclusive (Exclusive udgaven findes vist ikke længere... http://www.bilbasen.dk/biler/fabriksnye/comparecars_1.asp?bilvalg=5835)
Galleri: http://www.citronik.dk/jforum/posts/list/95.page
[WWW] [MSN]
Simca

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 16/10/2005 10:36:28
Messages: 6648
Location: 8450
Offline

Tja nu vil jeg ikke dryppe malurt i bægeret....

Men jeg havde faktisk en positiv oplevelse med en Århusiansk Citroën-forhandler da jeg spurgte til GS-dele.

De faldt helt i svime over at jeg ville have dele til den, og der stod straks 2-3 mand og prøvede at hjælpe. Vi fik også en snak om, at det var fra dengang Citroën lavede biler....

De havde ikke de pågældende dele, men jeg fik nogle andre billigt fordi de meget gerne ville af med dem og så hjalp de med at fortælle hvor jeg kunne få den lydpotte jeg havde ventet på i 1½ mdr.... Ydermere kendte de en anden autoriseret forhandler i byen der havde dele og som stadig servicerede enkelte klenodier (bla. en 75 GS Break!)


Jo, der er nogle tilbage derude der kan huske historien...

1974 GS 1220 Club Break
1983 GSA Pallas C-matic
2012 C4 92 HDI Seduction
2004 C5 2,0 110 HDI Prestige Break


http://www.gs-gsa.dk/
[WWW] [MSN]
Shans

Aktivt medlem
[Avatar]
Joined: 11/10/2005 23:55:56
Messages: 7355
Location: Ringsted
Online

Simca wrote:Tja nu vil jeg ikke dryppe malurt i bægeret....

Men jeg havde faktisk en positiv oplevelse med en Århusiansk Citroën-forhandler da jeg spurgte til GS-dele.

De faldt helt i svime over at jeg ville have dele til den, og der stod straks 2-3 mand og prøvede at hjælpe. Vi fik også en snak om, at det var fra dengang Citroën lavede biler....

De havde ikke de pågældende dele, men jeg fik nogle andre billigt fordi de meget gerne ville af med dem og så hjalp de med at fortælle hvor jeg kunne få den lydpotte jeg havde ventet på i 1½ mdr.... Ydermere kendte de en anden autoriseret forhandler i byen der havde dele og som stadig servicerede enkelte klenodier (bla. en 75 GS Break!)


Jo, der er nogle tilbage derude der kan huske historien...


Nej Morten!

Jeg syntes tværdigmod det er godt, at du kan fremhæver et aut.værksted.
det er jo blandt andet DET jeg søger med artiklen. Det jeg havde håbet, var jo netop, at give Citroen DK noget at tænke over. De blev for år tilbage, kåret bland nogle af Danmarks tåbeligeste værksteder af FDM. Man bruget skemaer til at nedbringe de fejl man lavede, men det har bare ikke smittet af på bl. servicen endnu. Hvis Citroen tror De er i mål kan jeg kun sige...... Wake up and smell the fucking coffee....

This message was edited 1 time. Last update was at 16/12/2005 22:33:29


Mvh. Søren Hansen


(medlem af HY-TeamDK & cx-club.dk)


Nu:
Dyane 6 79´, HY 78 standart 73', Twingo 1,2 16v 2002, Punto 1,2 16v 2001

Før:
Datsun 100A ( første bil),Opel Manta 1,9,Citroen BX 19 TRI,Citroen CX 22 TRS,Peugeot 309 1,4i Kick 91´
ZX 1,8i weekend 95'
XM Turbo CT 94
CX 2400 Pallas 79'
Dyane D6 68'
CX 25 GTI 85´

Jeg lider af Citrofilis........ hvad er din undskyldning?


[MSN]
Mike

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 23/10/2005 23:56:13
Messages: 4458
Location: Herlev
Offline

ja det er jo nogle skræk historier i kan. Men jeg vil ikke glemme at femhæve mit aut citroen værksted i køge.. de kan i hvert fald servicere, læs mit indlæg under værksteds historier..

Hilsen Mike
moderator på Citronik
C2 VTS på flugt fra alting
Xantia V6 aut exclusive Tankstationens
Medlem af DCK/citroenisterne[Email]
Simca

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 16/10/2005 10:36:28
Messages: 6648
Location: 8450
Offline

Shans wrote:

Nej Morten!

Jeg syntes tværdigmod det er godt, at du kan fremhæver et aut.værksted.
det er jo blandt andet DET jeg søger med artiklen. Det jeg havde håbet, var jo netop, at give Citroen DK noget at tænke over. De blev for år tilbage, kåret bland nogle af Danmarks tåbeligeste værksteder af FDM. Man bruget skemaer til at nedbringe de fejl man lavede, men det har bare ikke smittet af på bl. servicen endnu. Hvis Citroen tror De er i mål kan jeg kun sige...... Wake up and smell the fucking coffee....


Ok - så skal han jo også lige have sin credit. Det var Poul Rasmussen Bilcenter, Århus N.

1974 GS 1220 Club Break
1983 GSA Pallas C-matic
2012 C4 92 HDI Seduction
2004 C5 2,0 110 HDI Prestige Break


http://www.gs-gsa.dk/
[WWW] [MSN]
Leo

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 31/10/2005 13:24:07
Messages: 2439
Location: Struer, Nordvestjylland
Offline

Det kan undre I ikke læser de anbefalinger, nogle af os har her på denne hjemmeside????- ................Mvh. Leo, Nordvestjylland

Kører i C1 1,0 Seduction CLIM 2013, Haves også, XM V6 3,0 Exclusive, stålgrå, årg. 1990, 232.000 km, med læder og klima. import fra Spanien 2001. NYSYNET 2012
Og XM V6 Aut 1993, koksgrå, 230.000 km, med oliefyr og ellers alle de andre bekvemmeligheder, dog ikke lædersæder, men virkelig flot Schweizerbil. DELE TIL SALG BILLIGT!!!!

http://www.danskcitroenklub.dk/

http://www.autisme.dk/

Tilfældig rækkefølge af tidligere biler:
2cv 1973, 1978, 1979, ID-20 årg 1969, 2 stk Acadiane årg. 1980, Fiat Ritmo Diesel 1987, Volvo 245 DL årg. 1975, 142 S årg. 1967, 142 årg 1967, BX RD-19 Diesel årg 1989, VISA GT Årg.????, BX RD-19 Break Diesel årg. 1988, Bourdeaux XM 3,0 V6 12v årg. 1990. Xantia Weekend 1,8i årg. 1997. XM V6 3.0 12v 1990, Stålgrå.
Nu kører jeg i - Rød C1 1,0 Seduction CLIM 2013

[WWW]
Shans

Aktivt medlem
[Avatar]
Joined: 11/10/2005 23:55:56
Messages: 7355
Location: Ringsted
Online

Leo wrote:Det kan undre I ikke læser de anbefalinger, nogle af os har her på denne hjemmeside????- ................
Det gør jeg skam... Leo. Problemet er bare, at de fleste, desværre for en sjællænder, ligger i Jylland, hvor til der er lidt langt, at køre/ at transportere bilen

Mvh. Søren Hansen


(medlem af HY-TeamDK & cx-club.dk)


Nu:
Dyane 6 79´, HY 78 standart 73', Twingo 1,2 16v 2002, Punto 1,2 16v 2001

Før:
Datsun 100A ( første bil),Opel Manta 1,9,Citroen BX 19 TRI,Citroen CX 22 TRS,Peugeot 309 1,4i Kick 91´
ZX 1,8i weekend 95'
XM Turbo CT 94
CX 2400 Pallas 79'
Dyane D6 68'
CX 25 GTI 85´

Jeg lider af Citrofilis........ hvad er din undskyldning?


[MSN]
Mads H

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 13/10/2005 12:53:22
Messages: 9489
Location: Hørup City
Offline

LÆSERSERVICE:

http://cxmafia.dk/a_votre_service.phtml

En route: CX TGD Turbo Break, BX 19 TGD Van - En stock: CX 25 TRD Turbo 2, XM V6 Pallas - Travaux en cours: CX Heuliez Medicale Longue
[Email] [WWW]
BEO

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 01/09/2006 07:23:49
Messages: 3364
Location: Kristiansand, Norge
Offline

Denne tråd oppdaget jeg i dag. Jeg må si jeg er overrasket og litt sjokkert over de historier jeg leser her.
Det verksted jeg bruker, Abrahamsens Auto i Kristiansand (Norge), er helt annerledes. Der ytes det service og de har ingen vanskeligheter med å skaffe deler. De har også hjulpet meg med deler til Ååååbelen!
Mens jeg hadde Traction Avant, kunne de hjelpe da også. Og de kunne skaffe meg deler billigere enn hva Traction-klubben i Norge kunne. Dessuten ville de gjerne låne den noen dager i forbindelse med et jubileum, til å ha i utstillingsvinduet. Da kom den tilbake så blank og nypolert som den aldri hadde vært før, med oljeskift og smøring utført.
Da jeg kjøpte ID 19, fortalte jeg det og fikk straks beskjed om å komme ut og vise den frem. Dermed ble det en times omgang på verkstedet hvor alle, fra eieren til bruktbilvaskeren, vrimlet rundt bilen og kikket og sjekket det ene og det andre. Alt ble målt og veiet og til og med en bremsetest og lysjustering rigget de til.
Regning? Å nei, da jeg spurte om det så bare lo sjefen.
Slik skal det være, ikke sant?

Beste hilsen Bernt Erik
Har: 2011 C5 2,0 HDI Excl. Aut., 2011 Smart Fortwo aut., 1953 Rover 75, 1972 Renault 16 TL og 1973 Mercedes-Benz 450 SL. Har hatt: 1941 B 11 Légère, 1967 ID 19 Luxe, 1970 Renault 6 TL, 1973 GS 1220 Club Break, 1975 CX 2200 Pallas, 1977 GS X2, 1978 GS Club, 1978 CX 2000, 1982 CX Athena, 1986 BX 14 RE, 1986 BX 19 TRS Break, 1990 XM Elysée, 1996 Xantia 2,0 16 V Break, 1997 Xantia 1,6i, 1998 Xantia 1,8 16 V, 2001 C 5 Business, 2002 C 3 Exclusive, 2005 C 5 HDI Break, 2007 C 5 SX 1,6 HDI Break og så noen av "de andre" også, uten å gå i detalj.
DER FINNES TO SLAGS BILER, HYDRAULIKK-CITROËN OG DE ANDRE!
[Email] [WWW]
Mads H

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 13/10/2005 12:53:22
Messages: 9489
Location: Hørup City
Offline

Det lyder som om de har styr på deres klassikere deroppe i fjeldene! Noget andet end den danske service-ørken. Citroën Vejle dog en nogenlunde go undtagelse, der ved de godt hvad en CX er. Stumper kvier de sig lidt for, men insististerer man, prøver de også ihærdigt, så ros til dem!

En route: CX TGD Turbo Break, BX 19 TGD Van - En stock: CX 25 TRD Turbo 2, XM V6 Pallas - Travaux en cours: CX Heuliez Medicale Longue
[Email] [WWW]
BEO

Aktivt medlem
[Avatar]

Joined: 01/09/2006 07:23:49
Messages: 3364
Location: Kristiansand, Norge
Offline

Nå har jo denne forhandleren vært repr. for Citroën i 30 år, så de kjenner jo bilene av egen erfaring. Det er nok mange ganger det som er problemet med nyere forhandere, de har snaut nok sett en CX - eller en GS, for den del.

Beste hilsen Bernt Erik
Har: 2011 C5 2,0 HDI Excl. Aut., 2011 Smart Fortwo aut., 1953 Rover 75, 1972 Renault 16 TL og 1973 Mercedes-Benz 450 SL. Har hatt: 1941 B 11 Légère, 1967 ID 19 Luxe, 1970 Renault 6 TL, 1973 GS 1220 Club Break, 1975 CX 2200 Pallas, 1977 GS X2, 1978 GS Club, 1978 CX 2000, 1982 CX Athena, 1986 BX 14 RE, 1986 BX 19 TRS Break, 1990 XM Elysée, 1996 Xantia 2,0 16 V Break, 1997 Xantia 1,6i, 1998 Xantia 1,8 16 V, 2001 C 5 Business, 2002 C 3 Exclusive, 2005 C 5 HDI Break, 2007 C 5 SX 1,6 HDI Break og så noen av "de andre" også, uten å gå i detalj.
DER FINNES TO SLAGS BILER, HYDRAULIKK-CITROËN OG DE ANDRE!
[Email] [WWW]
 
Forum Index » Off topic
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team
hit counter